کد خبر: ۳۹
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۱
print send
خرداد ماه در دانشگاه صنعتی اصفهان؛
نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی، میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی، مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی، بهره‌وری مصرف انرژی در صنایع غذایی، فرمولاسیون مواد غذایی، صنایع فرآورده‌های لبنی، صنایع فرآورده‌های گوشتی، صنایع فرآورد‌ه های غلات و صنایع بسته بندی مواد غذایی از جمله محور های مورد توجه در بخش رونق صنعت غدا می باشد.
استادیاران: دبیر علمی سومین همایش بزرگ علوم وصنایع غذایی، پانزدهم خرداد ماه سال جاری را آخرین مهلت ارسال مقالات به این همایش اعلام کرد.
دکترصبیحه سلیمانیان‌زاد با اشاره به ویژگی های این همایش بزرگ علمی گفت: ارائه نتایج پژوهش‌های اساتید، پژوهشگران، صاحبنظران، سرمایه گذاران و موضوع سلامت غذا از مهم ترین اهداف برگزاری سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی است.

وی رشته علوم و صنایع غذایی و گرایش‌های مختلف آن را دارای اهمیت ویژه ای دانست و تصریح کرد: در این همایش تلاش خواهد شد تا ضعف‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، ارتباط با صنعت، مشکلات صنعت غذا درایران، سلامت و کیفیت غذا و به ویژه دلایل عدم انسجام و نداشتن یک انجمن و پایگاه فراگیر مورد بررسی قرار گیرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، رونق صنعت غذا و ارتقای ایمنی غذا را دو محور اصلی این همایش عنوان کرد و ادامه داد: نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی، میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی، مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی، بهره‌وری مصرف انرژی در صنایع غذایی، فرمولاسیون مواد غذایی، صنایع فرآورده‌های لبنی، صنایع فرآورده‌های گوشتی، صنایع فرآورد‌ه های غلات و صنایع بسته بندی مواد غذایی از جمله محور های مورد توجه در بخش رونق صنعت غدا می باشد.
دبیر علمی این همایش تصریح کرد: روش‌های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی، سلامت، بهداشت وکنترل کیفیت مواد غذایی، غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک، و پروبیوتیک و امنیت غذایی، استفاده از پسماندهای صنایع غذایی وکنترل آلاینده‌های زیست محیطی غذا، آلاینده‌ها، باقیمانده‌ها و موانع صادرات و افزودنی‌های مواد غذایی و روش‌های کاهش آن ها، محور های مورد توجه در این بخش در سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی است.
سلیمانیان‌زاد آخرین مهلت ارسال مقالات به این همایش علمی را پانزدهم خرداد ماه سال جاری عنوان کرد و افزود: علاقه مندان به منظور کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت این همایش به نشانی http://foodcongress2015.iut.ac.ir مراجعه کنند.
گفتنی است دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان بزرگترین دانشکده کشاورزی کشور 18 الی 20 شهریورماه سال جاری میزبان سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی خواهد بود.
nesws
نظر شما
nesws
نام:
ایمیل:
* نظر:
nesws
آخرین اخبار
nesws
nesws
پر بیننده ترین عناوین
nesws